Online Traditionele en Vereenvoudigde Chinese Converter Converteren van Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees in verschillende regio's

Weergavemodus:

Plak de tekst om te converteren:

Conversieresultaat:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Introductie van de Traditionele en Vereenvoudigde Karakteromzetter:

Chinees is een taal die door veel mensen over de hele wereld wordt gebruikt, en de keuze van karakters varieert afhankelijk van de regio.

De Traditionele en Vereenvoudigde Karakteromzetter kan Vereenvoudigd Chinees (Vasteland China) omzetten naar Traditioneel Chinees (Hongkong of Taiwan) of vice versa. Het biedt ook Japanse Kanji-omzetting.

Verschillen in Terminologie tussen Taiwan en Hongkong

Zowel Taiwan als Hongkong gebruiken Traditioneel Chinees, maar er zijn verschillen in terminologie, zoals "自行車" en "腳踏車" voor "fiets". Deze website biedt gedeeltelijke woordomzetting en zet automatisch om wanneer het termen tegenkomt die niet specifiek zijn voor de regio. Niet alle terminologische verschillen worden echter geregistreerd, dus het is raadzaam om tijdens gebruik dubbel te controleren!

Japanse Kanji Omzettingsmodus:

Het Japans maakt ook gebruik van veel Kanji-karakters, maar de lettertypen verschillen aanzienlijk van het Chinees, zoals "亞" en "亜". Deze website kan eenzijdig Chinees Kanji omzetten naar Japans Kanji.

Evolutie van Karakters:

Dit gaat terug tot duizenden jaren Chinese geschiedenis. Als je een dieper begrip wilt van de evolutie van karakters, kun je een e-boek kopen: Het Verhaal van Karakters

Informatiegebied: (Alle functies op deze website zijn gratis en worden onderhouden via advertenties en sponsors)

X
Zakelijke Samenwerking:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});